Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

TROS Sterren.nl Talent!

TROS Sterren.nl Talent!

Wil jij mij helpen 'Talent van de Maand' te worden bij Tros Sterren.nl? Deel dan iedere dag een ster aan mij uit en help mij aan deze eervolle titel en nog meer leuke prijzen!

Wil jij mij helpen 'Talent van de Maand' te worden bij Tros Sterren.nl? Deel dan iedere dag een ster aan mij uit en help mij aan deze eervolle titel en nog meer leuke prijzen!

Via talent.sterren.nl kun jij iedere dag een ster aan mij uitdelen. Het talent met de meeste sterren in die maand krijgt de titel 'Talent van de Maand'. De vijf talenten die aan het einde van de maand november de meeste sterren hebben gekregen, mogen alle vijf meedoen met 'De Slag om het Piratenfestijn'. In 'De Slag om het Piratenfestijn' strijden iedere dag twee verschillende artiesten tegen elkaar om te bepalen wie uiteindelijk in het hoofdprogramma op het Mega Piraten Festijn in het Gelredome, op zaterdag 14 december, mag optreden!

Verder maak ik als ik gekozen wordt tot 'Talent van de Maand' kans op:

  • Een professionele videoclip
  • Optreden in het voorprogramma op TROS Muziekfeest op het Plein
  • Optreden op een Mega Piraten Festijn

Alvast bedankt voor jullie steun, ik zal het nodig hebben.

Liefs, Hans