Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Tweede plaats Meest Veelbelovende Zanger

Tweede plaats Meest Veelbelovende Zanger

Op 3 januari 2014 vonden de uitreikingen plaats van de Party Storm Awards in circus Herman Renz in Haarlem. Nadat ik vorig jaar de nominatie mocht verzilveren met de award voor 'Nieuw Nederlands Talent' eindigde ik dit jaar op de tweede plaats.

Met trots kijk ik terug op dit evenement. Ondanks dat ik dit jaar de award niet mee naar huis mocht nemen, heb ik een fantastische avond met jullie mogen beleven en wil jullie dan ook heel erg bedanken voor jullie komst en support! Vanaf deze plek feliciteer ik de winnaars uit de verschillende categorieën met hun overwinning en award. Verder bedank ik Feestartiesten.nl, Weekblad Party en circus Herman Renz dat ik dit jaar weer deel uit mocht maken van deze avond.

2014 is inmiddels weer begonnen en ook dit jaar zit weer vol muzikale ideeën, waaronder het geplande Hans LIVE in concert evenement aan het einde van dit jaar. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan drie nieuwe singles, welke in goede samenwerking tot stand komen met zanger en producer Frank Verkooyen in de studio van The Boom Music. Over deze en meer ontwikkelingen worden jullie gedurende het jaar verder geïnformeerd.

Liefs, Hans