Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

cd presentatie Ritmo de la Noche van Hans Steiger

cd presentatie Ritmo de la Noche van Hans Steiger

Zondag 14 september is het zover. Dan wordt de gloednieuwe single van Hans Steiger, Ritmo de la Noche, gepresenteerd in café Laantje aan 't Spaarne te Haarlem.

Zondag 14 september is het zover. Dan wordt de gloednieuwe single van Hans Steiger, Ritmo de la Noche, gepresenteerd in café Laantje aan 't Spaarne te Haarlem. Na een aantal jaren met veel plezier het evenement gehouden te hebben in café de Hoek in Haarlem, bleek al langere tijd dat het evenement hier uit z'n jasje was gegroeid. Hans ging niet over een nacht ijs om deze beslissing te nemen, maar besefte inmiddels dat het noodzakelijk was geworden om een andere locatie te zoeken.

Met dank aan een aantal leuke collega's in het vak, is het opnieuw mogelijk geworden een fantastische middag neer te zetten.Niet de minste namen uit het vak zullen deze dag belangeloos voor jullie optreden. Ik noem artiesten als: Frank Verkooyen, Rob Ronalds, Rob Zorn, Johan Kettenburg, Antonio en een verborgen talent uit Boedha's Bar in Beverwijk, Mr. Boedha himself!

Ook nu zal het evenement weer gratis te bezoeken zijn. Mis dit grandioze feest niet en wees verzekerd van dit muzikale spektakel in een van de gezelligste cafés van Haarlem.

Wanneer? Zondag 14 september 2014
Waar? Café Laantje aan 't Spaarne - Schalkwijkerstraat 23 in Haarlem
Aanvang? 14:00 uur