Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Hans Steiger Fandag 2015

Hans Steiger Fandag 2015

Al een aantal maanden zijn wij achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor de 3e editie van mijn fandag. Een dag waar ik en mijn vaste team altijd met veel plezier naar uitkijken.

Top artiesten verzorgen een fantastische muzikale dag in Haarlem!
Al een aantal maanden zijn wij achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor de 3e editie van mijn fandag. Een dag waar ik en mijn vaste team altijd met veel plezier naar uitkijken.Ik kan jullie vanaf vandaag met trots vertellen wie hier allemaal onderdeel van uit gaan maken.
Behalve jullie, het publiek, zullen de volgende toppers en collega's uit het vak deze dag muzikaal omkleden: Dario KreugerLike pagina Frank VerkooyenRob Zorn en @Peter Tros.

Waar vind je dat nog? Een top locatie, vijf artiesten, bar, terras, feestzaal en barbecue voor slechts € 10,00!
Kon je er vorig jaar niet bij zijn, dan is dit opnieuw je kans. Was je er vorig jaar wel bij? Dan hoop ik je zeker weer opnieuw te ontmoeten. Ook dit jaar is gekozen voor 't Wapen van Kennemerland. Deze locatie bleek de vorige edities al een ideale locatie te zijn. Waar vind je nog de combinatie van feestzaal, kroeggedeelte en buitenterras. De ideale mix! We hebben alles op alles gezet om de entreeprijs, inclusief BBQ, voor deze dag op hetzelfde niveau te houden als vorige jaren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Het was niet eenvoudig, maar het is ons gelukt! Kaarten à € 10,00 (voorverkoop) zijn via mij te bestellen.De voorbereidingen gaan natuurlijk gewoon door, Ik houd jullie op de hoogte en hoop jullie zondag 07.JUN.2015 te zien!

Xz, Hans

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door: