Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Hans Steiger viert vakantie met nieuwe single

Hans Steiger viert vakantie met nieuwe single

Maart roert z'n staart. Dit spreekwoord doet zijn naam opnieuw eer aan. Alle voorbereidingen waren getroffen om de voorjaarssingle Kijk Ik Je Aan van Hans Steiger uit te brengen.

Maart roert z'n staart. Dit spreekwoord deed zijn naam opnieuw eer aan. Alle voorbereidingen waren getroffen om de voorjaarssingle Kijk Ik Je Aan van Hans Steiger uit te brengen. Aan de vooravond van de release wordt besloten de single pas later dit jaar uit te brengen. Reden: een aanbod om een andere single uit te brengen die gezien de titel: Vakantie niet kan wachten.

In een klein gezelschap bij The Boom Music in Breda wordt de demo beluisterd. Het nummer is vrolijk, het refrein aanstekelijk en in de tekst herkent iedereen hetzelfde zomerse gevoel. Het is duidelijk, dit nummer moet op korte termijn verschijnen. Het thuisfront wordt op de hoogte gesteld en ook de jongere generatie is enthousiast. Een nieuwe planning wordt gemaakt, alles komt in een stroomversnelling. We spreken zaterdag 10 april af in de studio bij Frank Verkooyen om de partij in te zingen. De mix is inmiddels verrijkt met het koor en het blazers ensemble, en we worden nog enthousiaster. Hans zingt zijn partij en we zijn nog even getuige van de start aan de eindmix. We drinken nog een borrel op de goede afloop en nemen afscheid van Frank. Een dag voor in de boeken.

Met Vakantie laat Hans zich toch weer verrassend van een andere kant zien en de opvolger Kijk Ik Je Aan zal naadloos bij dit nummer aansluiten.