Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Hans Steiger in duet met Frank van Etten

Hans Steiger in duet met Frank van Etten

Frank van Etten schrijft een bijzonder liedje voor het binnenkort te verschijnen album van Hans. Deze ontmoeting leidt uiteindelijk tot een verdere samenwerking waarbij zij samen een duet zullen opnemen.

Op een bloedhete woensdagavond in september spreken wij af bij Frank in de studio. Er wordt deze avond gewerkt aan het schrijven van een liedje dat ons beide emotioneel zal raken. Ongeveer gelijktijdig verliezen wij in 2015 onze vaders.

"Niet janken maar doorgaan"

Een week ervoor benader ik Frank met de vraag of hij een liedje wil schrijven over en voor mijn overleden vader. Wie kan dit verlies beter begrijpen en op een juiste wijze verwoorden in tekst en muziek dan Frank van Etten? De avond begint ontspannen en door met elkaar van gedachten te wisselen over onze pa's leren wij elkaar beter kennen en blijkt dat er veel raakvlakken zijn. Dit resulteert dan ook in een zeer persoonlijk nummer waar ik enorm trots op ben.

De volgende dag bellen wij elkaar en nemen we de avond nog een keer door. Verrast ben ik wanneer Frank mij in dit telefoongesprek een aanbod doet om samen met hem een duet op te nemen. Dit duet zal zowel op het nog te verschijnen album van Frank van Etten als mijn album verschijnen.

16/03/2018 - Update
Door verschil van zakelijk inzicht en wederzijdse verwachtingen is besloten het project rondom het duet verder geen vervolg te geven. Uiteraard betreuren wij de gang van zaken!