Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Hans Steiger
Hans Steiger

Download
perskit (.zip)

In 2011 ontmoette Hans Jeroen Dirksen van World Vision Records in Neuenhaus (D). In dit jaar werden de singles "Het Gras Lijkt Altijd Groener Bij De Buren en de zomerhit Ojeje Ojaja uitgebracht. Met de laatste single haalde hij zelfs de landelijke TV bij "Man Bijt Hond".

In 2012 werd deze samenwerking voortgezet. In dit jaar brengt Hans de singles "Het Geluk Zit In Je Hart" & "Dans Met Mij" uit. Beide singles worden voorzien van een videoclip. Net als bij de vorige singles wordt hiervoor collega en vriend Rob Ronalds ingeschakeld. In het voorjaar van 2012 wordt Hans door Rob Brouwer Producties gevraagd om in het mooie Orange County in het Turkse Kemer op te treden. In ditzelfde jaar wordt Hans genomineerd door weekblad Party & Storm Records voor de Party Storm Awards in de categorie Nieuw Nederlands Talent.

In de winter van dit jaar besluit Hans voor het eerst een uitstapje te maken naar tekstschrijver & componist Kees Tel. Samen met collega zanger M. Dool brengen zij de single "Bijna Weekend" uit. Maar dit betekent niet het einde van de samenwerking met Jeroen Dirksen. De in het voorjaar verschenen single "Ik Wil Jou" is weer een resultaat van de samenwerking tussen Hans en Jeroen evenals de in het najaar verschenen single "Zo Verliefd".

2013 kan niet beter starten, als Hans op 5 januari deze titel verzilvert. Met grote overmacht wordt hij als winnaar gekozen uit meer dan 20 genomineerden. In datzelfde jaar wordt Hans gevraagd om tijdens de wintermaanden op te treden in het Oostenrijkse Westendorf. Hier beklimt hij de wereldberoemde tafel van Gerry's Inn. Een week lang zijn de mensen getuige van een echte après ski.

In de zomermaanden van 2013, ten tijde van de RadioNL zomertoer, ontmoet Hans Frank Verkooyen. Dit contact resulteert in zijn tweede uitstapje naar een andere studio en betekent een eerste samenwerking in de studio van The Boom Music in Breda. Het door Frank Verkooyen geschreven en gearrangeerde nummer "Ondersteboven" zal in de loop van 2014 verschijnen. In september volgt er opnieuw een nominatie. Dit keer in de categorie "Meest Veelbelovende Zanger".

In de zomermaanden van 2013, ten tijde van de RadioNL zomertoer, ontmoet Hans Frank Verkooyen. Dit contact resulteert in zijn tweede uitstapje naar een andere studio en betekent een eerste samenwerking in de studio van The Boom Music in Breda. Het door Frank Verkooyen geschreven en gearrangeerde nummer "Ondersteboven" zal in de loop van 2014 verschijnen. In september volgt er opnieuw een nominatie. Dit keer in de categorie "Meest Veelbelovende Zanger".

In maart 2014 verschijnt de single Laat Me Lekker Leven, ook deze single is geproduceerd door Frank Verkooyen en opgenomen in The Boom Music studio in Breda. Met deze single bereikt Hans voor het eerst de top 100 van de Duchcharts en komt in de RadioNL top 30 als een-na-hoogste binnen op plaats 15 en behaalt de 6e positie.

In september van 2014 verschijnt ‘Ritmo de la Noche’. De tweede single, eveneens geproduceerd door Frank Verkooyen, die de Dutch Charts single top 100 bereikt. Hij verovert hiermee de 78e plaats.

In maart van 2015 wordt de single ‘Kijk Ik Je Aan’ opgenomen. Dit nummer zou oorspronkelijk verschijnen als zomersingle in 2015, maar door andere ontwikkelingen zal deze pas dat najaar verschijnen. Besloten wordt de single met de pakkende titel: ‘Vakantie’ als zomersingle uit te brengen. De Dutch Chart single top 100 wordt niet gehaald, maar door het land wordt de single leuk opgepakt en hij krijgt de nominatie om verkozen te worden tot de ‘Zomerknaller van 2015’ bij het HollandseHitsForum.

In de winter van 2016 verrast Hans zijn beste vriend met een single speciaal voor hem geschreven. Het nummer, het kan ook niet anders, heeft de titel 'Mijn Beste Vriend'. Dit persoonlijke nummer krijgt ook een plekje op het nog te verschijnen album 'Niemand Zo Lief'.

Het is inmiddels september 2017 wanneer de single 'Kus Me Nog Een Keer' verschijnt. De single zou oorspronkelijk de voorloper zijn van het album 'Niemand Zo Lief' die ook in de loop van 2017 zou verschijnen. De prive situatie liet het helaas niet toe en is besloten de release van het album uit te stellen naar 2018.

Vanaf december 2017 wordt de draad weer opgepakt voor wat betreft het album. Deze wordt gefinaliseerd en in aanloop naar de presentatie verschijnen zowel het album als de gelijknamige singel 'Niemand Zo Lief' in het voorjaar van 2018. Ondersteund door een grootschalig evenement vindt de presentatie plaats in Hans zijn geboorteplaats Haarlem.

De op 30 september 1971 geboren Hans Steiger, afkomstig uit Haarlem, ontdekt op relatieve late leeftijd zijn interesse in en het talent voor het muzikale vak. Hans groeit op in een woonboot in een volksbuurt van Haarlem. Als zoon van een eigenaar van een steigerbouwonderneming, stapt hij na zijn middelbare opleiding in het bedrijf van zijn vader. Op 17 jarige leeftijd is hij op dat moment de jongste geregistreerde ondernemer van Haarlem. Na zijn intrede in het bedrijf, groeit deze verder uit tot een bloeiende onderneming. Anno nu is hij nog full time werkzaam als directeur en is tevens eigenaar van Stalensteigerbedrijf De Vries & Zn. B.V.

Hans startte als grap en zonder enige ambitie pas op 34 jarige leeftijd met zingen in een van de vele cafeetjes die Haarlem rijk is. Op dat moment leefde hij nog helemaal niet met het idee om hier serieus mee verder te gaan. Korte tijd later werd hij door een collega zanger benaderd om samen met hem een duet op te nemen. Het resultaat hiervan was het gelegenheidsduo One2Much. Zij scoorde in 2007 een bescheiden hit met de single: Zundapp.

Hans maakt dan kennis met de spotlights en het publiek. Als snel wordt hij een graag geziene zanger en bindt een grote schare fans aan zich. Een van de resultaten is dat er jaarlijks een fandag rondom Hans wordt georganiseerd. Deze dag wordt omlijst met een keur aan collega artiesten en wordt door een grote hoeveelheid aan mensen bezocht.

Hans z'n open karakter en zijn enthousiaste en energieke manier van werken onderscheiden hem van veel collega zangers en zijn bepalend voor het succes dat hij heeft zowel als ondernemer in de bouw, als zanger. Zingen is nu nog een "uit de hand gelopen" hobby en combineert nog prima met zijn activiteiten in zijn bedrijf. Successen behalen is één ding, maar: "HET MOET VOORAL LEUK BLIJVEN" zegt hij dan bescheiden.