Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Hans Steiger
Hans Steiger

Download
perskit (.zip)

In 2011 startte Hans met eigen repertoire. In samenwerking met Jeroen Dirksen werden de eerste singels opgenomen bij World Vision Records in Neuenhaus (D). In totaal duurt de samenwerking 3 jaar en verschijnen de volgende singles: "Het Gras Lijkt Altijd Groener Bij De Buren", "Ojeje Ojaja", "Het Geluk Zit In Je Hart", "Ik Wil Jou", "Zo Verliefd" & "Dans Met Mij". In die periode werd Hans door weekblad Party & Storm Records genomineerd voor de Party Storm Awards in de categorie Nieuw Nederlands Talent. Een nominatie die wordt verzilverd.

In de jaren die volgen bezoekt Hans als artiest diverse landen, waaronder Turkije en Oostenrijk om daar deel uit te maken van de bekende Artiestenreizen. Muzikaal kiest Hans voor een andere koers. In eerste instantie volgt er een samenwerking met tekstschrijver & componist Kees Tel. De single "Bijna Weekend" is hiervan het resultaat. Niet veel later ontmoet Hans zanger en producer Frank Verkooyen. Deze samenwerking leidt onder andere tot de succesvolle single "Laat Me Lekker Leven". Deze en nog 12 stukken, waarvan meerdere op single uitkomen, verschijnen in het voorjaar van 2018 op het album "Niemand Zo Lief". Naast dit album brengt Hans in 2019 "Meisjes 2.0" uit een eigentijdse versie ft. rapper Nomad naar het gelijknamige origineel van Rob Zorn uit 1991. Vlak voor de Coronapandemie verschijnen nog op single de albumstukken Donder Nu Maar Op en Dan Ineens. Nu ruim twee jaar later is het weer tijd om muzikale draad op te pakken. De single Rare Man is de eerste samenwerking met de opnamestudio Sonic Solutions.

De op 30 september 1971 geboren Hans Steiger, afkomstig uit Haarlem, ontdekt op relatieve late leeftijd zijn interesse in en het talent voor het muzikale vak. Hans groeit op in een woonboot in een volksbuurt van Haarlem. Als zoon van een eigenaar van een steigerbouwonderneming, stapt hij na zijn middelbare opleiding in het bedrijf van zijn vader. Op 17 jarige leeftijd is hij op dat moment de jongste geregistreerde ondernemer van Haarlem. Na zijn intrede in het bedrijf, groeit deze verder uit tot een bloeiende onderneming. Anno nu is hij nog full time werkzaam als directeur en is tevens eigenaar van Stalensteigerbedrijf De Vries & Zn. B.V.

Hans startte als grap en zonder enige ambitie pas op 34 jarige leeftijd met zingen in een van de vele cafeetjes die Haarlem rijk is. Op dat moment leefde hij nog helemaal niet met het idee om hier serieus mee verder te gaan. Korte tijd later werd hij door een collega zanger benaderd om samen met hem een duet op te nemen. Het resultaat hiervan was het gelegenheidsduo One2Much. Zij scoorde in 2007 een bescheiden hit met de single: Zundapp.

Hans maakt dan kennis met de spotlights en het publiek. Als snel wordt hij een graag geziene zanger en bindt een grote schare fans aan zich. Een van de resultaten is dat er jaarlijks een fandag rondom Hans wordt georganiseerd. Deze dag wordt omlijst met een keur aan collega artiesten en wordt door een grote hoeveelheid aan mensen bezocht.

Hans z'n open karakter en zijn enthousiaste en energieke manier van werken onderscheiden hem van veel collega zangers en zijn bepalend voor het succes dat hij heeft zowel als ondernemer in de bouw, als zanger. Zingen is nu nog een "uit de hand gelopen" hobby en combineert nog prima met zijn activiteiten in zijn bedrijf. Successen behalen is één ding, maar: "HET MOET VOORAL LEUK BLIJVEN" zegt hij dan bescheiden.