Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Corona wijzigt tijdelijk koers voor 2020

Corona wijzigt tijdelijk koers voor 2020

2020 zou het jaar zijn dat er nieuw materiaal zou verschijnen, maar de Corona crisis gooit roet in het eten. Gelukkig biedt het album uitkomst en verschijnt Donder Nu Maar Op!

Zoals eerder werd aangekondigd, zou er in 2020 nieuw materiaal verschijnen van Hans Steiger. Helaas blijkt 2020 ook het jaar van COVID19 en gooit een groot deel van de plannen in de war. De huidige situatie heeft ertoe geleid dat een bezoek aan de opname studio er voorlopig niet in zit. Al betekent uitstel natuurlijk geen afstel! Voor nu is besloten nog een track van het album Niemand Zo Lief op single uit te brengen.

‘Kom lazer nu maar op en laat mij voorgoed alleen’

Dat is de boodschap die Hans Steiger mee wil geven in z’n nieuwe single die op 27 mei 2020 wordt gelanceerd. Oorspronkelijk dateert de originele versie uit de jaren 80. De echte fans van Hans zullen het nummer herkenbaar in de oren klinken. Dat kan wel kloppen, want het staat namelijk als track op z’n in 2018 uitgebrachte album ‘Niemand zo lief’.

De  verhaallijn gaat over vrouw die vreemd gaat. Natuurlijk heeft haar partner daar veel problemen mee en ziet maar één uitweg, namelijk opdonderen. Hij vindt haar een solist en een egoïst. Hij wil haar niet meer om hem heen hebben omdat ze ook nog met een ander het nest inkruipt.

Donder Nu Maar Op is via de bekende streamingdiensten te beluisteren.

Luister op Spotify