Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Download nu de orkestband van Laat Me Lekker Leven

Download nu de orkestband van Laat Me Lekker Leven

Eind maart was de officiële release van mijn single Laat Me Lekker Leven. Al direct na dit moment werd de single goed ontvangen door het publiek, radiostations en ook bij collega zangers/zangeressen.

Eind maart was de officiële release van mijn single Laat Me Lekker Leven. Al direct na dit moment werd de single goed ontvangen door het publiek, radiostations en ook bij collega zangers/zangeressen. De single stond in diverse hitlijsten in Nederland en België hoog genoteerd en haalde bij de RadioNL top 30 zelfs de 6 positie en stond hierin totaal 8 weken genoteerd.

Vanuit heel het land ontving ik gedurende de afgelopen 10 weken verzoeken of ik de orkestband van Laat Me Lekker Leven wilde vrijgeven. Zo kort na de release heb ik hier vanaf gezien en lag het dit keer ook niet in mijn planning om de orkestband vrij te geven, maar ik heb nu toch besloten dit alsnog te doen. Het is natuurlijk altijd leuk als je single op deze manier nog regelmatig op alle feesten en partijen door het land te horen zal zijn. Hieronder kun je de orkestband in hoge kwaliteit (wav) downloaden.

Veel plezier ermee!


Muzikale groet,

Hans Steiger
Download hier de orkestband Laat Me Lekker Leven van Hans Steiger (zip)