Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Nieuwe single - Rare Man

Nieuwe single - Rare Man

Eindelijk, na ruim twee jaar verschijnt er nieuw repertoire van de Haarlemse volkszanger Hans Steiger. Dit lag zeker niet aan Hans zelf, maar natuurlijk aan Corona die de afgelopen twee jaar de wereld in zijn ban hield.

Corona lijkt voorbij en de entertainment wereld komt weer langzaam tot leven. Voor Hans ook weer het moment om met nieuw materiaal te komen. In een in een recent interview legt Hans uit over het ontstaan van dit idee.

Ruim 30 liedjes heeft de uit Haarlem afkomstige zanger én entertainer Hans Steiger in het verleden al gemaakt. Het publiek vermaken met feestnummers is aan hem wel toevertrouwd. Z’n nieuwe single ‘Rare Man’ kan wel eens in het rijtje komen te staan van de grote hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’ van Jan Biggel en de knaller ‘De Toreador’ van Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans.

Hans Steiger heeft met ‘Rare Man’ een enorm beuknummer in handen.

‘Rare Man’ is een hedendaagse bewerking op de klassieker ‘Yesterday man’ van Chris Andrews. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal onder toeziend oog van producer Joris van Dijk. De tekst is geschreven door Hans Louws en de single verschijnt op 15 juni 2022 bij Storm Records. "Ik vond de originele versie vroeger altijd al leuk. Omdat tegenwoordig veel meer liedjes uit de oude doos opnieuw worden uitgebracht, dacht ik dat ‘Yesterday Man’ als feestnummer ook wel eens aan zou kunnen slaan. Niet geschoten is altijd mis….toch!. Het onderwerp gaat over geld, want als je geld hebt, heb je ook vrienden. Zo is het natuurlijk ook. De vrouwen vinden je dan leuk en alle vrienden willen met je omgaan. Als alles op is, zie je ze niet meer. Ik ben ook fan van Willem Duin die helaas op 4 december 2004 al overleed. Hij was vroeger mijn achterbuurman en lanceerde ooit ‘Wat een rare man’. Ik gaf Hans Louws de boodschap mee om zo’n soort tekst te schrijven en dat is ontzettend goed gelukt’, glundert Hans"

De beelden van de clip zijn geschoten door Karl Kasper in het centrum van Haarlem. Er is gefilmd bij de Vijfhoek, rond De Grote Kerk en het Spaarne.