Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Nieuws

1tj8w87e60748c4ccg.jpg

Nieuwe single - Rare Man

Eindelijk, na ruim twee jaar verschijnt er nieuw repertoire van de Haarlemse volkszanger Hans Steiger. Dit lag zeker niet aan Hans zelf, maar natuurlijk aan Corona die de afgelopen twee jaar de wereld in zijn ban hield.

Lees verder...
b31ypln1dugc0scsko.jpg

Corona wijzigt tijdelijk koers voor 2020

2020 zou het jaar zijn dat er nieuw materiaal zou verschijnen, maar de Corona crisis gooit roet in het eten. Gelukkig biedt het album uitkomst en verschijnt Donder Nu Maar Op!

Lees verder...
piwdsu55z7k0o4cw44.jpg

Albumtrack - Dan Ineens - verschijnt op single

Na het verschijnen van het album "Niemand Zo Lief" bleef het enige tijd rustig rondom Hans Steiger. Met nieuw materiaal dat in 2020 zal verschijnen, werd besloten de albumtrack "Dan Ineens" op single uit te brengen.

Lees verder...
qann3w2fcqo4ow4s08.jpg

Meisjes 2.0 RMX ft. Nomad

Hans Steiger geeft Meisjes een facelift met medewerking van Nomad van de GipsyMaffia. Muziek uit de oude doos, maar dan anders! Dit was het motto bij het idee om Meisjes nieuw leven in te blazen.

Lees verder...
82jxbw03qe0wskc84.jpg

Albumrelease Niemand Zo Lief van Hans Steiger

Het werd al eerder aangekondigd, maar op 3 juni is de officiele release van het debuutalbum "Niemand Zo Lief" van de Haarlemse zanger Hans Steiger. Ter ondersteuning van deze release zal er een muzikaal evenement worden georganiseerd.

Lees verder...