Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Albumrelease Niemand Zo Lief van Hans Steiger

Albumrelease Niemand Zo Lief van Hans Steiger

Het werd al eerder aangekondigd, maar op 3 juni is de officiele release van het debuutalbum "Niemand Zo Lief" van de Haarlemse zanger Hans Steiger. Ter ondersteuning van deze release zal er een muzikaal evenement worden georganiseerd.

HAARLEM - Op 3 juni 2018 vindt de albumrelease & presentatie plaats van “Niemand Zo Lief”, het debuutalbum van de in Haarlem geboren zanger. Het album zal met medewerking van diverse artiesten worden gepresenteerd bij Het Wapen van Kennemerland aan de Ramplaan 125 in Haarlem.

Na het verschijnen van inmiddels 13 singles, was het uitbrengen van dit album een logische vervolgstap. De basis voor dit album werd al gelegd in 2014 toen de samenwerking werd gezocht met zanger en producer Frank Verkooyen. Het album bevat 13 nummers met o.a. nog niet eerder verschenen stukken en twee bonustracks. Op hetzelfde moment van de release van het album verschijnt de gelijknamige single “Niemand Zo Lief”. Geïnspireerd op de in 1996 verschenen ballad van de “Tony Rich Project”. In deze versie verwerkt tot een uptempo nummer met een aanstekelijke accordeonlijn dat doet verlangen naar de zomer. Als bonustrack is “Niemand Zo Lief” ook nog op het album te beluisteren. Het arrangement en tekst zijn dan meer in lijn met het origineel.

BESTEL JE TICKETS HIER

Ter ondersteuning van deze release wordt er een grootschalig evenement georganiseerd, waarbij het album en de single officieel worden gepresenteerd. Hierbij zullen verschillende bekende en minder bekende artiesten hun medewerking verlenen, waaronder namen als: Willem Barth, Frank Verkooyen, Rob Zorn, Theodoor, Rocky Pauw, John Eeltink, Ramon Koning, Rick van Egmond en DJ Dirty Kev.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Stalensteigerbedrijf de Vries en Zn. B.V., ‘t Wapen van Kennemerland en RadioNL.

Voor meer informatie over het album en de single: discografie Hans Steiger