Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Optreden RadioNL Zomertoer Heerhugowaard

Optreden RadioNL Zomertoer Heerhugowaard

Kom je zondag 29 juni ook naar naar de RadioNL zomertoer in Heerhugowaard? Dit grootse evenement vindt voor de derde achtereenvolgende keer plaats op het gemeentelijke Stadsplein

Kom je zondag 29 juni ook naar naar de RadioNL zomertoer in Heerhugowaard? Dit grootse evenement vindt voor de derde achtereenvolgende keer plaats op het gemeentelijke Stadsplein. Het evenement is gratis te bezoeken en ook dit jaar staan er weer klinkende namen!

Op zondag 29 juni tussen 12.00 en 21.00 uur zijn er live optredens van o.a. Frans Bauer, Peter Beense, Django Wagner, Hans Steiger, Rene Eshuijs, Pascal Redeker, Pierre van Dam, Bernard Karsten, Jan Leliveld, Mick Harren, Tom Haver, Dries Roelvink,Marco de Hollander, Joost de Vries, Johan Kettenburg, Tino Martin, Superrr trio, Martin Vincken, Andre van Amstel, Zanger Mike, Rene Le Blanc, Glenn de Koning, Kimberley, Johnnie van Wanrooij, Robin Moojen, Roel vd Wielen, Henk Bolink, Theresa, Erik van Kruiselbergen, Ab Lakeman en niemand minder dan Wolter Kroes! Presentatie zal in handen zijn van Hessel Wijkstra en Alfred Voogd van RADIONL en door Rene Verkerk.

Radio en TV registratie door: RADIONL, TV Oranje, Heerhugowaard Alife, RTV Hoorn, LifeFM, Schot op dreef, Marijke Boer, Weekblad Party en diverse week en dagbladen.

Naast het entertainment zijn er diverse kinderactiviteiten gepland in samenwerking met stichting Opkikker. Ook het Coolplein wordt bij de zomertoer betrokken, kinderspelen en er zal een afterparty in Wonders zijn van 21.00 tot 23.00 waar ook live optredens zijn.

(bron: zomertoer Heerhugowaard)