Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Facebook vriendendag groot succes

Facebook vriendendag groot succes

De tweede editie van mijn Facebook Vriendendag is weer een ongekend groot succes geworden. Het was voor mij de vraag of wij het succes van vorig jaar konden evenaren.

De tweede editie van mijn Facebook Vriendendag is weer een ongekend groot succes geworden. Het was voor mij de vraag of wij het succes van vorig jaar konden evenaren. In de aanloop naar het evenement wordt alles zorgvuldig uitgedacht en gepland. Op papier weet je dat het goed zit, maar op de dag zelf is er toch een gezonde spanning en hoop je dat alle verwachtingen die je van te voren hebt uit zullen komen. Op 15 juni 2014 vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. We hadden de perfecte weersomstandigheden, een fantastisch publiek, een super gezellige sfeer onderling, een top locatie en niet te vergeten een fantastisch aanbod aan entertainment. Het optreden van Peter Beense zal een ieder van jullie voorlopig wel bij blijven.

Op Facebook ontving ik al vele leuke berichten en foto's. Hieruit maak ik op dat het ook voor jullie een leuke dag is geworden en heb ik zelfs al een paar keer gehoord en gelezen dat enkele van jullie al uitkijken naar de 3 editie. Als het aan mij ligt, zullen we alles in het werk stellen op het volgend jaar opnieuw te organiseren. Ik wil jullie dan ook super bedanken voor jullie aanwezigheid en dat jullie deze dag weer onvergetelijk voor mij hebben gemaakt. Ik ga de komende periode hier nog even van nagenieten. Ik bedank vanaf deze plek: Feestartiesten.nl voor de organisatie, 't Wapen van Kennemerland voor de goede verzorging, Galaxy Event voor het geluid en licht en niet op de laatste plaats het publiek. Het was in een woord SUPER!


Liefs, Hans

Klik op de foto voor een impressie van deze dag.

Facebook vriendendag groot succes