Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Frank and Friends After Summer Edition

Frank and Friends After Summer Edition

Na het grote succes van Frank & Friends Cold Edition eerder dit jaar, krijgt dit geweldige evenement een vervolg. Namelijk de After Summer Edition.

Na het grote succes van Frank & Friends Cold Edition eerder dit jaar, krijgt dit geweldige evenement een vervolg. Namelijk de After Summer Edition. Grote namen zullen tezamen met Frank Verkooyen een spetterend optreden verzorgen. Frank heeft mij gevraagd of ook ik dit keer hier onderdeel van uit wilde maken. Ik hoefde hier natuurlijk niet lang over na te denken. Ik ken Frank niet alleen als een man die zijn vak verstaat, maar ook als iemand die een feestje kan geven. Het is voor mij een grote eer om samen met Peter Beense, Corry Konings, Jettie Palettie, Ronnie van Bemmel en natuurlijk Frank Verkooyen zelf hier een onderdeel van uit te mogen maken.

De locatie is net als vorige keer het mooie event centre Tiggelman Dance & Events in Breda. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om jullie kaarten te bestellen. In de voorverkoop zijn de kaarten € 15,00 p.p. aan de deur € 20,00.

Speciaal voor de mensen uit Haarlem e.o. (in)directe omgeving wil ik de mogelijkheid aanbieden om met ca. 40 - 50 personen per touringcar af te reizen naar Breda. Ook ik zal natuurlijk met jullie meereizen.

Op dit moment zijn we ons nog aan het oriënteren hoe wij dit zo voordelig mogelijk kunnen aanbieden. Indien er interesse bestaat laat het mij dan alvast weten door het contactformulier in te vullen en te verwijzen naar dit evenement. In eerste instantie ligt de focus op 1 touringcar. Dus: wie het eerst komt, het eerst maalt. 

http://www.frankverkooyen.com/website/