Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Hans Steiger fandag 2015 Muziek zon en gezelligheid

Hans Steiger fandag 2015 Muziek zon en gezelligheid

Editie 3 van Hans Steiger's fandag was weer een ongekend gezellig en muzikaal evenement! Onder de aanwezigen wordt het evenement ook wel de grote Haarlemse reunie genoemd.

De zomer is nu in volle gang. Een week is voorbij met temperaturen van meer dan 35 graden. Vandaag is voor velen een welkome dag van afkoeling en voor mij een mooi moment om terug te blikken op de derde editie van de op 7 juni gehouden fandag. Het is nu ruim een maand geleden dat wij met z'n allen deze geweldig gezellige muzikale dag met elkaar mochten beleven. Het was voor mij een eer om weer zoveel van jullie te mogen verwelkomen in Het Wapen van Kennemerland.

Met veel enthousiasme zijn wij in december al begonnen met de voorbereidingen van wat naar nu blijkt een terugkerend evenement te worden. Opnieuw waren de weergoden ons gunstig gezind en konden wij genieten van zon, nederlandstalige muziek, gezelligheid en een zomers drankje. Een mooi compliment wat je op zo'n dag kunt krijgen, is dat de aanwezigen deze dag al gaan zien als een groot weerzien van vrienden die je op andere dagen niet zo snel tegenkomt. Met zulke opmerkingen weet je dat je het goed gedaan hebt.

Deze dag was ook de dag waarop het eerste exemplaar van mijn nieuwe single Vakantie door Dario Kreuger aan mij werd uitgereikt. Zowel Dario als Frank en Rob lieten weten genoten te hebben van het super enthousiaste publiek! Een compliment aan jullie.

Fandag van Hans Steiger is een grote Haarlems reünie.

Ik wil vanaf deze plaats dan ook alle aanwezigen bedanken voor hun aandeel in deze supergezellige dag. Ook wil ik de andere artiesten bedanken voor hun energieke optreden. In volgorde van optreden noem ik: Yves Berendse, Frank Verkooyen, Dario & Rob Zorn. Verder bedank ik Robbert van Berkel en zijn team van Het Wapen van Kennemerland voor de perfecte samenwerking. Ook is er een bedankje op z'n plaats voor de fotograaf, Jeannette van der Wijk-Scheepers, voor haar belangeloze rol op deze dag. Zo krijgen niet alleen ik maar ook alle andere betrokkenen een goed beeld van deze succesvolle dag. Dikke kus!

De plannen voor een volgende editie zijn al weer gesmeed en hoop jullie op de volgende editie weer te mogen verwelkomen.

Liefs,
Hans Steiger

 

Klik voor een fotoimpressie van deze dag op onderstaande foto

 

Hans Steiger fandag 2015 Muziek zon en gezelligheid