Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Nieuwe single Kijk Ik Je Aan

Nieuwe single Kijk Ik Je Aan

Al in het voorjaar van 2015 zou de single Kijk Ik Je Aan van Hans verschijnen. Gekozen werd de single Vakantie voorrang te geven. Met de herfst voor de deur geeft Kijk Ik Je aan een prettige nazomer gevoel.

Al in het voorjaar was de single klaar en zou deze nog  voor de zomer verschijnen. Het roer ging om. Met de gedachte dat Kijk Ik Je aan later dit jaar nog zou verschijnen, was het prettig vooruit kijken deze zomer naar de geplande release.

Het idee van de single ontstond al begin 2015. Onderweg met mijn gezin voor een korte vakantie stondde radio in de auto aan. Op dat moment speelde het nummer "Don't Turn Around" van Aswad; een redelijk grote hit uit 1988 die een aantal weken in de Top 40 heeft gestaan. In datzelfde jaar leerden mijn vrouw en ik elkaar kennen. Op dat moment werd het idee geboren om het nummer in het Nederlandste laten bewerken. Er was een persoonlijke 'click' met het nummer. Net zoals ik deze had met "Laat Me Lekker Leven". Met die single had ik eveneens een 'click', maar dan op persoonlijk vlak met mijn vader.

 

Ik heb iets met Nederlandstalige reggea. Ik kan niet goed uitleggen wat. Misschien hoor je er te weinig van en valt het juist daardoor op. Ik wilde in iedergeval een dergelijk nummer in mijn repertoire opnemen. Natuurlijk hoop ik op een succes en dat het publiek, de cafés en radiostations het nummer omarmen. Voor mij persoonlijk is het in iedergeval een succes en zal ik het met plezier zingen.

Groet,
Hans