Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Optreden bij de Toppers van Oranje

Optreden bij de Toppers van Oranje

Zondag 18 oktober a.s. zorgt een 50-tal Nederlandstalige Top Artiesten voor een mega muziekspektakel in de A9 Studios in Uitgeest (NH) en ik ben daar bij.

Houd zondag 18 oktober vrij in je agenda. Deze dag belooft de gezelligste zondag van oktober te worden. Op deze dag vindt de televisieregistratie plaats van De Toppers Van Oranje. Een mega muziekspektakel dat je niet mag missen! Ook ik zal deze editie vertegenwoordigd zijn met mijn zojuist verschenen single: "Kijk Ik Je Aan".

Mini-special Wesly Bronkhorst & Tino Martin!

Naast mijzelf treden er 50 collega's voor jullie op. Hier een greep uit het aanbod van die dag:

  • Jeffrey Heesen
  • Tino Martin
  • Wesly Bronkhorst
  • Peter Beense
  • Quincy
  • Vinzzent
  • Helemaal Hollands
  • en vele, vele anderen....

 

Kijk voor de volledige line up van die dag op de website van de Toppers van Oranje

Entreekaarten zijn al online te koop voor €10,00. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts €5,00. Bovendien maak je kans op mooie prijzen. Aan de deur zijn de tickets €12,50. Beleef deze fantastische dag met je vrienden, familie en natuurlijk de artiesten zelf. Koop je tickets nu!

Bestel uw tickets