Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Hans Steiger and friends nieuwjaarsparty 2016

Hans Steiger and friends nieuwjaarsparty 2016

2016 staat al voor de deur en het vizier is gericht op een mooi muzikaal evenement dat wordt gehouden op 24 januari in 't Wapen van Kennemerland. Bestel snel je kaarten, want de oplage is beperkt!

De feestdagen staan voor de deur en het nieuwe jaar komt in zicht! Kortom, tijd om terug te blikken op het jaar 2015. Maar we kijken ook vooruit! Op zondag 24 januari 2016 is er een nieuwjaarsparty in 't Wapen van Kennemerland. Een nieuwjaarsparty met artiesten die verbonden zijn aan mijn mooie stad 'Haarlem'. Deze dag wordt naast mijzelf muzikaal omlijst door: Rob Zorn, Leo Nardell, Donny van Aarle & Theodoor. De presentatie is in vertrouwde handen van niemand minder dan Ivo Franklin (o.a. Toppers van Oranje). Ook deze editie wordt het licht & geluid verzorgd door Galaxy Event uit Arnhem.

Let op! voor het evenement is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kaarten à € 10,00 (voorverkoop) zijn verkrijgbaar bij:

Koffiehuis de Rotonde - Badmintonpad 3, 2023 BT Haarlem
't Wapen van Kennemerland - Ramplaan 125, 2015 GV Haarlem
Online via: www.hanssteiger.nl.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

't Wapen van Kennemerland
http://www.wapenvankennemerland.nl

Koffiehuis de Rotonde
http://koffiehuisderotonde.nl

Gibreto webdesign
http://www.gibreto.nl

Galaxy Event Licht & Geluid

Stalensteigerbedrijf de Vries en Zn.
http://www.devriessteigerbouw.nl


Reserveer hier uw kaarten

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.