Zoekt u een leuke nederlandstalige feestzanger voor uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag?

Wilt u een compleet verzorgde feestavond organiseren voorzien van hoogwaardige en professionele geluidsapparatuur?

Elk feest van groot tot klein en door heel nederland behoort tot de mogelijkheden. Of u nu woonachtig bent in een grote stad zoals Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, of woonachtig bent in de provicie Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht of Brabant. Het is pas een feest als Hans Steiger op uw feest is geweest.

Hans Steiger staat bekend als een energieke feestzanger met zijn nederlandstalige meezingers van bekende namen als Django Wagner, Frans Duijts, Willem Barth en niet te vergeten Andre Hazes. Hans heeft zelf inmiddels ook al een reeks singles uitgebracht en worden met regelmaat gedraaid op RadioNL, TV Oranje. Alle singles zijn via o.a. iTunes te beluisteren en te downloaden, maar ook via streaming diensten als Spotify en Deezer te beluisteren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar De discografie van Hans Steiger

Optredens door heel Nederland

Op veel landelijke podia heeft Hans als gestaan. Hij heeft onder meer opgetreden ten tijde van de:

Ook in het buitenland is Hans Steiger een graag gezien artiest

In samenwerking met o.a. Feestartiesten en Rob Brouwer producties heeft hij optredens verzorgd in onder meer in grote resorts als Grand Park Lara en Orange County in Turkije en in Oostenrijk tijdens de feestweek van Brixen en Westendorf. Zijn repertoire strekt zich uit van gevoelige nummers tot nummers met een hoog apres ski gehalte. Dit maakt hem een veelzijdige zanger en aantrekkelijk voor cafe en sportvereniging, maar ook uw verjaardag of bruiloft zal een succes worden.

Bestel uw artikelen in de fanshop van Hans Steiger

Eenmaal kennisgemaakt met deze zanger en artiest, zult u hem zeker een keer gaan boeken of uitnodigen op uw feest. Een leuk aandenken kunt u nu bestellen in de fanshop van Hans. Leuke topjes, t-shirts en zelfs strings voorzien van de titels van Hans zijn singles, kunt u eenvoudig bestellen. Ga hiervoor naar de Fanshop van Hans Steiger

Nieuws, single release, videoclip of optredens

Wilt u op de hoogte blijven van Hans. Bezoek dan met regelmaat De nieuwspagina met het laatste nieuws over Hans Steiger.

Deze zanger boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft in: Haarlem, Amsterdam, Leiden, Utrecht?

Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw feest.

Eerbetoon aan een bijzondere vriendschap

Eerbetoon aan een bijzondere vriendschap

Mijn Beste Vriend is mijn eerbetoon aan een zeer bijzondere vriendschap die ik in de afgelopen 39 jaar heb opgebouwd. Goede vriendschap is zeldzaam en duurt voor altijd.

Over de vriendschap is al vaker gezongen. ‘Een Vriend’ van Hazes is wellicht een van de bekendste voorbeelden of meer recent ‘Vrienden van Elkaar’ van Django Wagner in duet met Ferry de Lits. Met een biertje op in het café staan mijn beste maat en ik vaak met de armen om elkaar dit nummer luidkeels mee te zingen. We zeggen verder niks tegen elkaar, elkaar aankijken is voldoende.

Onze vriendschap kan simpelweg niet in tien zinnen worden samengevat. Toch ga ik proberen te schetsen hoe dit zo z’n vorm heeft gekregen. Het begon 39 jaar geleden. In de laatste klas van de kleuterschool leerde wij elkaar kennen en kort daarna gingen wij samen naar dezelfde basisschool. Hier werd naar wat nu blijkt, het fundament gelegd voor deze bijzondere band. Dit betekende niet dat alles altijd ‘koek-en-ei’ was, integendeel. In die periode waren wij ook regelmatig elkaars concurrenten op het gebied van de meisjes in de klas en werden onenigheden op straat uitgevochten. Dat rebelse hadden wij in ieder geval gemeen en dwong bij beide naar wat ik nu zie, respect voor elkaar af. Onze vervolgopleiding leek roet in het eten te gooien. Hij naar links, ik naar rechts. Maar niets was minder waar! Juist in die periode werd de vriendschap nog hechter. Zelfs de ontmoeting op jonge leeftijd met onze huidige vrouwen heeft er niet toe geleid dat deze vriendschap werd verbroken. Hoe vaak is dit anders!

Wat voor mijn periode als zanger al het geval was, kreeg een natuurlijk vervolg toen ik met zingen begon. Vanaf het eerste moment was hij hierbij mijn steun en toeverlaat. Ik in de spotlights en hij achter de schermen actief. Deze wereld was redelijk nieuw voor ons. Door samen te sparren over hoe wij uitdagingen gingen aanvliegen, hebben wij onze weg in de muziek weten te vinden. Ons leven kent veel paralellen en heeft veel raakvlakken. Toch zorgen de kleine verschillen onderling ervoor dat wij elkaar aanvullen. Yin Yang. Ik zal verder niet te veel uitweiden over alle dingen die wij samen beleefd hebben. Hierover schrijf ik misschien later nog wel een keer een boek. De tijd was in ieder geval rijp om hierover een nummer te maken.

De single “Mijn Beste Vriend” is een eerbetoon aan deze bijzondere vriendschap!

Het was 7 november 2015, de dag van de opname. Hij was in de veronderstelling dat wij die dag een andere single zouden gaan opnemen, hij wist namelijk helemaal niets van deze single en van demo’s die dit keer niet per mail, maar op CD in de weken ervoor per post naar mij waren verzonden. De mail was dit keer geen optie, want deze leest hij zelf ook. Als hij dan bij mij in de auto stapte op weg naar een optreden, moest ik er altijd goed op letten dat ik deze uit de speler haalde. Er zouden die dag voor de clip ook beelden worden gemaakt in de studio. Hiervan was hij op de hoogte, maar niet dat hij uiteindelijk onderwerp van gesprek zou worden. De band en camera worden gestart en hij zegt nog tegen Frank: “dit is de verkeerde band”. Hij kijkt wat gelaten om zich heen en heeft geen idee wat er gebeurt, tot hij de eerste woorden van het refrein hoort. Zijn reactie was voor mij goud waard. Zijn gezicht sprak boekdelen en zijn ook in de clip te zien.

Download hier de single Mijn Beste Vriend